У чому відмінність женьшеню ІЛЬХВА?
Якщо ви хочете придбати якісний і ефективний женьшень, то ви не знайдете нічого кращого, ніж Ільхва. Висока якість кореня женьшеню і високоефективний метод обробки, застосовані в компанії ІЛЬХВА, роблять продукцію цієї марки на порядок вище багатьох інших марок, що випускають женьшень.

У 1975 році компанія ІЛЬХВА розпочала роботу в США з далекоглядною метою «зробити Америку здоровою нацією» через постачання високоякісної продукції з корейського женьшеню. Працюючи в цьому напрямку, ІЛЬХВА продовжує виробляти, поширювати і представляти бренд з найвищим рейтингом якості і гарантією задоволення споживачів.

ІЛЬХВА встановлює високі стандарти починаючи з інгредієнтів, які використовуються в своїх продуктах. Продукція з женьшеню в ІЛЬХВА створена виключно з 4,5 - 5,5 річних, свіжих цілих коренів женьшеню, які збираються в найбільш оптимальний час. Компанія ІЛЬХВА освоїла цей процес відбору за останні 30 років. Молоді корені не використовуються, так як гінзенозіди розвиваються тільки на 4-м і 5-м році. У ІЛЬХВА ми використовуємо для екстракції корінь повністю, а не «стандартизований» метод, для того, щоб максимально зберегти корисні властивості женьшеню.


Процедура обробки женьшеню - спосіб компанії ІЛЬХВА.


Женьшень є натуральною продукцією, яка вимагає спеціальної обробки та догляду. Тому для того, щоб зберегти основні, життєво важливі елементи кореня женьшеню, ІЛЬХВА розробила і запатентувала спеціальний процес вилучення екстракту з кореня женьшеню при низьких температурах.
Концентрат женьшеню, вироблений за допомогою унікальної технології обробки ІЛЬХВА, залишається «живим» з активними вітамінами групи В, мікроелементами (42 види), гінзенозідамі і 14 видами сапонінів, які зміцнюють ваше здоров'я, впливаючи на весь організм.

На відміну від інших брендів, женьшень виробництва компанії ІЛЬХВА проходить всього 1 раз процес екстракції. Таким чином, отримані продукти не мають «неприємного» або «різкого» смаку, Тим хто часто зустрічається в інших продуктах з женьшеню.

Компанія ІЛЬХВА гарантує високу якість своєї продукції, дбаючи про те, щоб споживачі отримували найкращу продукцію з кореня женьшеню! Компанія ІЛЬХВА отримала сертифікат ISO 9001 і має право носити знак сертифікації Корейської національної туристичної організації, що визнає продукти, які можуть бути представлені через свою унікальної цінності як корейського туристичного сувеніра.

Унікальний метод обробки женьшеню компанією ІЛЬХВА - Білий екстракт женьшеню перевершує екстракт червоного женьшеню.

Білий екстракт женьшеню ІЛЬХВА і Ginex Гранули перевершують екстракт Червоного женьшеню.

Гінсенозідний Баланс - Вирощування і Збір коренів женьшеню.

Чудодійний ефект корейського женьшеню на загальний стан і баланс всього організму виходить з широкого спектру гінзенозідов, які роблять благотворний вплив на організм в синергії з усіма іншими компонентами.
Високоякісний Червоний женьшень зазвичай виробляють з 6-річних коренів.
Використовуючи наукові дослідження, ІЛЬХВА виявила, що на 6 році коріння женьшеню вже старі, корінь стає більш волокнистих з більш низькою щільністю, зниженим балансом гінзенозідов та інших ключових інгредієнтів, таких як феноли і полісахариди.

ІЛЬХВА отримує більш високу якість женьшеню, заготовлюючи його в оптимальний час: на 4 або 5 році життя рослини, щоб зберегти найбільшу кількість гінзенозідов.

Використання цілих коренів плюс корінців.

Виробництво компанії ІЛЬХВА обробляє корінь женьшеню цілком, включаючи всі корінці. У той час як більшість компаній по переробці женьшеня очищає коріння. Очищення кореня значно економить час, проте корінці так само містять ключові інгредієнти, зокрема гінзенозіди.
Процес переробки ІЛЬХВА займає більше часу, але ми не вдаємося до очищення верхнього шару, для отримання найбільш якісного кінцевого продукту.

Обробка при високих температурах не зберігає корисні інгредієнти.

Більшість інших компаній для переробки білого женьшеню в червоний, використовують процес пропарювання при високих температурах, Тим хто, хоча і є більш швидким процесом, але руйнує вітаміни і германій, зменшує кількість амінокислот і полісахаридів.

ІЛЬХВА використовує власну розробку низькотемпературної вакуумної екстракції.

Запатентований процес екстракції ІЛЬХВА усуває необхідність пропарювання при високій температурі. В результаті, екстракт Білого Женьшеня ІЛЬХВА зберігає всі основні інгредієнти і більшу частину амінокислот, вітамінів, які губляться в інших типах препаратів.

Саме цей оптимальний баланс всіх компонентів робить женьшень компанії ІЛЬХВА настільки потужним і ефективним.

Концентрат женьшеню, вироблений за допомогою унікальної технології обробки ІЛЬХВА, залишається «живим»: з активними вітамінами групи В, (15) Амінокислотами, (42) мікромінерали і (36) гінзенозідамі.

Найбільш важливим є те, що в Білому екстракті женьшеню і Ginex гранулах зберігається оптимальна кількість германію, Тим хто, на думку багатьох дослідників в галузі медицини, є дуже ефективним засобом для очищення крові і насичення її киснем. В якості органічного мінералу, германій усувається під час високого нагріву пара, при виробництві червоного женьшеню.
Збільшення кількості Гінзенозідов - в порівнянні з кількістю, знайденому в червоному женьшені.
Спочатку Білий Женьшень містить менше гінзенозідов, ніж піддався тепловій обробці червоний женьшень. Однак, ІЛЬХВА розробила власну запатентовану технологію низькотемпературної теплової обробки, настільки ефективну, що вона дозволила збільшити вміст Гінзенозідов в екстракті білого женьшеню ІЛЬХВА в ще більшій кількості, ніж в Червоному екстракті женьшеню. Через низьку температуру і використання корінців в екстракті Білий женьшень містить в 2 рази більше Гінзенозідов, ніж екстракт червоного женьшеню.

висновок:

В результаті вирощування і збирання врожаю в оптимальні терміни, не очищаючи при цьому головний корінь і зберігаючи корінці, виключаючи обробку високими температурами, екстракт білого женьшеню ІЛЬХВА зберігає основну частину амінокислот, вітамінів і полісахаридів, які губляться в інших типах препаратів. Запатентований процес екстракції, застосовуваний в ІЛЬХВА також збільшує загальний вміст гінзенозідов в порівнянні з екстрактом червоного женьшеню.

Це оптимальне поєднання робить екстракт женьшеню ІЛЬХВА і Ginex найефективнішим женьшенем в світі. Саме тому ІЛЬХВА поступово завойовує довіру професіоналів в сфері охорони здоров'я в усьому світі.