Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений чай сенча – один з найпопулярніших видів чаю в Японії. Він відрізняється від інших видів чаю способом обробки листя. Зібране листя не прожарюють, а пропарюють і скручують в тоненькі трубочки. Чай містить мало кофеїну, але досить багато йоду, вітамінів груп А, В, Е и С, амінокислот. Чай також щедрий на антиоксиданти. Це дієтичний напій і він сприяє схудненню. Чай можна пити в будь-який час , він зменшує втому, підвищує тонус, надає сил. Спосіб приготування: На 1 чайну ложку чаю 250 мл. води, за температури 75-85 градусів. Настоювати 2 хвилини. Можна заварювати повторно, але не більше ніж тричі Перший чай – більш ароматний. Вага: 100 г.