Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шін рамьон – страва швидкого приготування з пшеничної локшини зі смаком м’яса і грибів. Дуже популярно в Кореї та Японії, а в наш час, знаходить шанувальників і за їх межами . Найшвидший та найпростіший спосіб приготування: Покласти всі три компоненти (локшину, супову приправу, приправу з овочів) в півлітра киплячої води. Варити приблизно 4 хвилини. Ароматна та поживна страва готова! Також існують інші варіанти приготування – з додаванням яєць, овочів, м'яса та інших продуктів. Якщо вам не до вподоби гострі страви, додайте менше супової приправи. В Кореї та Японії рамьон їдять паличками, а бульйон –ложкою. Склад: Локшина: мука пшенична, сіль, картопляний крохмаль, пальмове масло. Приправа для бульйона: порошок соєвого соуса, смакова добавка яловичина, глютамат натрію, спеції – червоний і чорний перець, соєва паста, часник, імбир, цибуля, цукор. Приправа з овочів: гриби, сушена морква, зелений лук, червоний перець. Вага: 120 г.