Кількість
|
Вартість
|
||
|
Опис
Шін рамьон – страва швидкого приготування з пшеничної локшини зі смаком м’яса і грибів.
Дуже популярно в Кореї та Японії, а в наш час, знаходить шанувальників і за їх межами .
Найшвидший та найпростіший спосіб приготування:
Покласти всі три компоненти (локшину, супову приправу, приправу з овочів) в півлітра киплячої води.
Варити приблизно 4 хвилини.
Ароматна та поживна страва готова!
Також існують інші варіанти приготування – з додаванням яєць, овочів, м'яса та інших продуктів.
Якщо вам не до вподоби гострі страви, додайте менше супової приправи.
В Кореї та Японії рамьон їдять паличками, а бульйон –ложкою.
Склад:
Локшина: мука пшенична, сіль, картопляний крохмаль, пальмове масло.
Приправа для бульйона: порошок соєвого соуса, смакова добавка яловичина, глютамат натрію, спеції – червоний і чорний перець, соєва паста, часник, імбир, цибуля, цукор.
Приправа з овочів: гриби, сушена морква, зелений лук, червоний перець.
Вага: 120 г.
Шін рамьон «Локшина зі смаком м'яса і грибів»
В наявності
Артикул: 104104
85 грн
Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
«Нововю поштою» по Україні — від 50 грн.
Кур'єром НП по Києву — 70 грн.
Оплата кур'єру або післяплата.
Гарантія від виробника від 1 до 3 років.
Новий відгук або коментар