Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кочукару - корейський молотий перець. Кочукару використовують для більшості страв корейської кухні, в основному, для супу. Також додають в традиційний гарнір кімчі. Тим, хто хоче урізноманітнити свої смаки і спробувати щось нове, це дуже хороший інгредієнт. Якщо виникають питання щодо застосування, запитуйте будь ласка, ми з радістю підкажемо вам. Обсяг: 1 кг. Країна виробництво: Південна Корея Відповіді на питання покупців: Кочукару виготовляють в Кореї. Система обробки перцю в Кореї відрізняється від інших країн. Вирощують перець в Китаї. Тому не дивуйтеся якщо побачите що перець з Китаю, це правда. Не можу відповідати за всі Корейські фірми, але ті з якими я працювала для приготування використовують деякі продукти з Китаю. Точну причину не знаю на верняка, можу тільки припустити що Корея маленька і не Насилу обеспеліть в повній мірі плідними землями, для великого виробництва. Ще про слово "Powder" - так з англиского перекладається як порошок. В даному випадку це пластівці. Якщо будуть питання ми з радістю постараємося на них відповісти.