Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кімчі – корейський панчан або салат з пекинської капусти з додаванням госторого перцю кочукуару, який росте в Кореї. Існує більше 30 рецептів кімчхі.
Що таке КІМЧХІ для корейців:
- холодна закуска на святковому або звичайному столі, гарячий суп «кімчхі чіге» в глиняному горщику;
- дієтична страва, тому що сприяє сприяє розсмоктуванню жирових відкладень,
- протизастудний засіб (при захворюваннях ЛОР-органів);
- ефективні ліки після похмілля (тому що наше кмчхі проходить процес квашення), що сприяють полегшенню фізичного стану.
Пропонуємо кімчхі, виготовлене за традиційним корейским репептом. Отже, його склад:
1.пекінська капуста ;
2.корейскький перець кочукару (червоний перець)
3. зелень цибулі, соуси;
4. часник і імбир, овочі (груша, яблука)
5.сіль, цукор.
Умови зберігання:
при кімнатній температурі 1 тиждень після відкриття.
У холодильнику 3-6 місяців – при температури 4 ° C (39 ° F). При високій температурі відбувається процес бродіння і скисання кімчхі. Якщо вдруг ваше кімчхі трохи почало бродити, можна приготувати з нього корейський суп.Корейці, наприклад, полюбляють смак кімчхі після 3-х місяців перебування у холодильнику, тому що воно набуває мякого смаку.
В які страви можна додавати кімчхі?
Варений або смажений рис, тушковане мясо, суп.
Чому кімчхі має сильний запах?
Якщо зберігати кімчхі в середині холодильника і в пластмасовій посуди, то, вікдриваючи холодильни, буде йти різкий запах перцю і часника, тому що кімчхі проходить процес ферментації. Ось чому в Кореї, є оркемі холодильники для кімчхі (в яких гарно контролюється температура).
Віддчуйте себе справжнім корейцем, смакуючи наше КІМЧХІ!