Кількість
|
Вартість
|
||
|
18 Японський чай Ходзича Ходзича – це обжарений японський чай, примітний низьким рівнем вмісту кофеїну. Основна відмінність між цим чаєм та іншими в тому, що замість пропарки його прожарити на сковороді. Утворюється горіховий аромат, а також відчувається обсмажування. Завдяки обсмажуванню напій виходить коричневого кольору, на відмінність від більшості японських чаїв. Такий процес обробки знижує вміст кофеїну та таніну, створюючи м’яку, низько кофеїнову альтернативу для дітей, літніх людей та чуттєвих до кофеїну. Для Ходзича радять використовувати воду, близьку до кипіння (95°C) и заварювати недовго. Достатньо 15 секунд щоб з’явився горіховий смак і приємний аромат. Це, як правило, перший чай, який п’ють японські діти. Дуже приємний і дуже смачний чай! Вага 100г.