Кількість
|
Вартість
|
||
|
Наші алкогольні набори підійдуть для будь-якого свята, а також створять незабутню атмосферу. Вони створять враження розкіші та вишуканості. Це подарунок, який буде виділятися з-поміж інших.
Якщо ви любите східну культуру, то варто дізнатися, які характерні традиції пиття алкоголю є в Японії.
Японська кухня зворушує своїм різноманіттям: суші, японський чай. В Японії традиційним спиртним напоєм ввжається саке - рисовий самурайській напій температурою 18-20 градусів. зазвичай горілчані вироби вважаються, якщо напій становить не менше 28% спирту. Але саке, або японська горілка, має саме такий градус, тому що аналогів цього напою ви не знайдете ніде. Смак напою має трішечки гіркий віддіток в поєднанні з фруктовими нотками (виноглад, яблуко, банан). Колір саке не зовсім прозорий а має лимонний або жовтуватий віддіток
В японських ресторанах саке пропонується до традиційного квасоляного супу Сірук. Тунець, морський їжак, рибна ікра також доповнять смак цього напою. Цікаве поєднання саке з темним шоколадом, чого не скажеш про українську горілку. Доречі, міцний японський напій - це сьотю, його виготовляють на основі саке. Важливим компонентом спиртного є кодзі (зерна рису, уражені пліснявим грибком). Сьотю має 25-40 оборотів як і в українській горілці.
Посуд, з якого пють горілку, теж відіграє важливу роль. Японські чашки, з яких пють саке, називається "чоко",(стопки або піалки), від 40 до 180 грам. Глечік, з якого наливають саке - токкурі. Часто його охолоджують в металевому контейнері. У часи самураїв, саке подавали в деревяних коробках на 180 мл ("масу"), а в наш час подають в керамічних чашах.
Наприклад, в нашому магазині чащі мають вмісткість 120 мл.,з них дуже зручно пити.
Кожна "чоко" випивається до дна і для нового тосту наповнюється знову. В кінці тосту японці вигукують "кампай", це означає, що піалу треба випити повністю.
В нашому магазині є декілька видів наборів. Тож обирайте для себе найулюбленіший.